C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

O tânără din Briceni și-a lansat prima piesă din carieră. Viorellya: Fiecare are lumea sa interioară care trebuie dezvăluită

În ajun de Revelion, Viorellya Lesnic, o tânără în vârstă de 17 ani, din Briceni, și-a lansat prima piesă, intitulată „Dezvăluie-mi Universul”.

„Piesa „Dezvăluie-mi Universul” am scris-o în aceasta vară. Citind ceva dintr-o carte din literatura universală, am întâlnit cuvintele: ,,Își dezvăluie universul”. De aici s-a născut ideea melodiei. Versurile și linia melodică îmi aparțin. Cei care m-au ajutat să o produc sunt Veaceslav Daniliuc, producător și Veaceslav Tatar Slayk”, a declarat Viorellya pentru EA.md.

„Întâlnind oameni, fie ei noi sau nu, tragem atenția la calitățile lor fizice, care ne mint cumva, așa uneori. Dar… fiecare din noi are lumea sa interioară care trebuie dezvăluită pentru a vedea frumosul”, mai spune tânăra interpretă.

Viorellya Lesnic este pasionată de muzică din copilărie. La vârsta de 11 ani a mers la o școală de muzică din Briceni, unde a studiat canto și pianul. Tânăra interpretă spune că adoră să petreacă timpul liber cu oamenii din cercul său, cu toate că acum are mai puțin timp liber. În mare parte încearcă să-și caute inspirația pentru noi proiecte și idei, fiind încrezătoare că prin muncă îi va reuși tot ce își va propune.

„Mai lucrez paralel la câteva proiecte, îmi doresc să am cu această producție mai multe concerte prin țară, în afară. Treptat, merg spre culmile succesului!”

sursa: ea.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.