Chişinău
2C
Cer parţial noros
Umiditate: 70%
Vânt: 20km/h NW
Presiunea: 1014

VIDEO // Tânăra Catarina Sandu, una dintre back-vocalistele trupei SunStroke Project vrea să-și facă drum în showbiz

sursa foto: Facebook.com // Catarina Sandu

Este tânără, frumoasă, talentată, iar după ce în calitate de back vocalistă a trupei SunStroke Project a luat locul trei la concursul muzical Eurovision din acest an, vrea să iasă de sub carapace și să-și facă drum în showbiz. Este vorba despre Catarina Sandu, studentă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, care recent a făcut un cover la piesa Rise Up a interpretei americane Andra Day, în care Catarina își prezintă minunata voce, dar și talentul său la pian.

Catarina ne-a spus că are 21 de ani, originară din Dănceni, din raionul Ialoveni, studiază canto și este studentă în anul doi  la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Mai mult ca atât, aceasta este de doi ani solistă a band-ului "Live Beat”.

„Muzica am început sa studiez acasă,cu sora. Apoi pe la vârsta de 7-8 ani am început sa învăț vioara la școala de arte Alexei Stârcea. Mai târziu m-am transferat și am absolvit Liceul Republican de Muzică „Ciprian Porumbescu”. Paralel am învățat să cânt și la pian. Cu vocea am început sa cânt de mică, pe la 11 ani, dar o făceam mai mult pentru suflet. De canto profesional am început sa ma ocup cu vreo 4 ani în urmă, iar acum am simțit că în sfârșit sunt pregătită să ies din carapace și încet să-mi fac drum în showbiz”, susține Catarina.

Tânăra interpretă a ținut să adauge că piesa Rise Up, pe care a ales să o interpreteze atât cu vocea cât și la pian, îi place la nebunie și se regăsește în ea.

„Te inspiră și te face să crezi în tine! Cover-ul am decis să-l fac foarte spontan și mulțumesc enorm echipei The Space Music Production care m-au ajutat și au făcut p ceea ce eu îmi doream. Sunt mega receptivi și colaborarea noastră va continua cu mare drag pentru că urmează și piese proprii”, a mai adăugat Sandu.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.