Chişinău
1C
Cer parţial noros
Umiditate: 81%
Vânt: 11km/h WNW
Presiunea: 1014

VIDEO // „Muzica răsună” cu Diana Stoica // Vezi noul produs a lui Kapushon

Interpretul de la noi, Marin Crețu, cunoscut cu numele de scenă „Kapshon”, aduce un nou nume în industria muzicală de pe Bîc. Este vorba despre Diana Stoica, o nouă voce care cântă un nou produs a lui Kapshon. Tânăra interpretă și-a lansat astăzi videoclipul ”Muzica Răsună”.

Interpreta a declarat pentru Today.MD că piesa este produsă de Marin Crețu Kapushon (text, muzică - Kapushon), iar videoclip a fost filmat de Vasile Bînzari, iar muzica și înregistrarea a fost făcută Smaly Music.

„Am lucrat de mai mult timp la această piesă. A fost o muncă titanică în realizarea videoclipului, ideea îi aparține producătorulului executiv, actorul Ion Banaru. Este o piesă destul de ritmată, șmecheră, veselă, memorabilă, dansantă, dedicată poporului nostru deoarece avem un neam care iubește viața, căruia îi place să se petreacă și să se veselească. De fapt, în piesă și videoclip se vorbește despre un ,,battle,, între generații, adică indiferent dacă deja tinerii de azi nu mai sunt în aceleași gusturi cu generațiile mai mari, ei contrazicându-se oricum piesa mea îi unește și-i face să se veselească împreună și să trăiască prezentul, această piesă fiind pe placul la toate generațiile”, a declarat Diana Stoica.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.