Chişinău
30C
Cer senin
Umiditate: 29%
Vânt: 13km/h ENE
Presiunea: 1011

VIDEO // Kapushon și Paula Seling spun despre „Drumul spre casă”

Cunoscutul interprete de la Chișinău, Marin Crețu, cunoscut cu numele de scenă Kapushon, și-a bucurat din nou fanii cu o piesă plină de emoții. Kapushon a lansat o piesă în colaborarea cu interpreta din România, Paula Seling, iar piesa însoțită de un videoclip se numește „Drumul spre casă” și va face parte din  albumul „Doina”. 

Marin Crețu a declarat pentru Today.MD că la această piesă s-a lucrat mult, fiind începută de prin 2015, însă a lucrat la ea pe perioade.

 „Am început-o în 2015. De fapt e o readaptare la o lucrare mai veche a Paulei, care se numește "Tu nu vezi". Mie îmi place tare piesa asta și i-am propus Paulei să o refacem. Spre uimirea mea, ea a acceptat după ce i-am arătat instrumentalul care-l făcuse Nicu Lupușor și textul. La clip s-a lucrat iarăși pe perioade. Vara am filmat scenele cu dansatorii. Toamna am continuat filmările cu mine pe deal și filmările Paulei. O parte a clipului a fost regizată de Victor Ciobanu, iar partea unde apar eu a fost regizată de Ion Usatîi,” a menționat Crețu.

Interpretul a evitat să ne spună câți bani a cheltuit pentru noul său clip, menționând că s-a cheltuit o sumă medie, cam cum se cheltuie de obicei la un clip la noi.

„Piesa "Drumul spre casă" este cea care încheie albumul "Doina" care va fi lansat pe 4 aprilie la Filmarmonica Națională "Serghei Lunchevici" împreuna cu Orchestra Simfonică "Intermezzo" și cu o mulțime de invitați care au contribuit la apriția acestui nou album, iar printre ei se  enumără: Guz, Gloria, Pavel Stratan, Gheorghe Țopa, Vigi, Danila Dy, OLLA și Stela Botan”, ne-a mai zis Kapushon.

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.