Chişinău
14C
Cer senin
Umiditate: 67%
Vânt: 13km/h North
Presiunea: 1020

Cântărețului Chris Brown i s-a interzis să se apropie de o fostă iubită

sursa foto: cdn.cnn.com

Cântărețului american Chris Brown i s-a interzis să se apropie de o fostă iubită, top modelul Karrueche Tran, după ce aceasta l-a acuzat pe artist că a lovit-o și a amenințat-o cu moartea, relatează AFP.

Potrivit documentelor din justiție publicate marți, un tribunal din Los Angeles a emis un ordin de restricție care îi interzice lui Chris Brown se apropie de tânăra femeie. El riscă altminteri să fie arestat.

Karrueche Tran, care a avut o relație tumultoasă și episodică cu artistul în vârstă de 27 de ani, a declarat că Brown a lovit-o cu pumnul în stomac și că a împins-o pe scări în urmă cu câțiva ani, dar că nu a chemat poliția.

Tânăra în vârstă de 28 de ani care joacă și într-un serial de televiziune a cerut însă această măsură de protecție deoarece, potrivit ei, Chris Brown a amenințat-o cu moartea în mesaje recente.

Cântărețul a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiția pentru acte de violență, mai ales în 2009, înainte de gala Grammy Awards, când a lovit-o pe iubita sa de atunci, Rihanna.

Anul trecut Chris Brown a fost arestat, fiind suspectat de agresiune cu mână armată asupra unei femei.

După ce a refuzat să deschidă timp de mai multe ore poliției, cerând un mandat de percheziție, agenții nu au găsit până la urmă nicio armă în casa lui.

sursa: agerpres.ro

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.