Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

Socialiștii bulgari susțin democrații din Moldova

sursa foto: pdm.md

Președintele Partidului Democrat din Moldova Marian Lupu, împreună cu președintele de onoare Dumitru Diacov, au participat, la invitația colegilor social-democrați bulgari, la cel de-al 49-le-a Congres al Partidului Socialist din Bulgaria.

Marian Lupu a transmis un mesaj de felicitare președintei PSB, Kornelia Ninova, pentru votul de încredere primit din partea delegaților la Congres, urându-i mult succes în continuare, realizări frumoase și necesare pentru societatea bulgară.

În cadrul vizitei, Marian Lupu și Dumitru Diacov au avut mai multe întrevederi si discuții cu colegii social-democrați din alte state, precum și cu Serghei Stanishev, președintele PES. Subiectele abordate au vizat aspectele legate de procesul de Integrare Europeană a Republicii Moldova, agenda europeană și obiectivele stabilite. 

De asemenea, liderii democraților din Moldova au avut o întrevedere cu secretarul general al Internaționalei Socialiste, Luis Ayala, la fel fiind abordate așa teme precum  situația politică din regiunea Marii Negre, tendințele politice la nivel global si desigur implicarea și impactul IS în procesele globale și regionale.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.