C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Sondaj | Partidul Democrat se bucură de cea mai mare apreciere din partea cetățenilor

sursa foto: pdm.md

Partidul Democrat din Moldova se bucură de cea mai mare apreciere din partea cetățenilor țării. 39 la sută dintre participanții la un sondaj realizat de compania americană Lake Research Partners și cea locală IMAS au dat note de la 7 la 10 activității PDM. Ratingul democraților a crescut cu 7 puncte procentuale față de precedentul sondaj, realizat în ianuarie. 

Pe locul doi este PSRM, cu 38%, în scădere cu un punct procentual într-o lună. TOP-3 este încheiat de Partidul Șor, care a primit note de 7-10 de la 32% la sută dintre respondenți, comparativ cu 26% în ianuarie. Blocul ACUM este pe locul cinci, cu 20,2% și a scăzut de la 21%, în ianuarie. 

Același studiu mai arată că, în opinia moldovenilor, PDM este pe primul loc printre partidele care pot să-și îndeplinească promisiunile. De acest lucru sunt convinși 25% dintre respondenți. La distanță considerabilă în acest clasament sunt socialiștii – 17%. Blocul ACUM și Partidul Șor sunt pe aceeași poziție în clasamentul partidelor care pot să-și îndeplinească promisiunile – câte 8%. 

Sondajul a fost realizat în perioada 3-16 februarie pe un eșantion de 1521 de respondenți. Marja de eroare este de +-2,55%.

sursa: hotnews.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.