Chişinău
-4C
Cer acoperit
Umiditate: 74%
Vânt: 20km/h North
Presiunea: 1037

Liderul PCRM îl critică pe Dodon că se implică în campania electorală a PSRM: Stai, băi, acasă şi du-te cu Leps şi cântă karaoke

sursa foto: privesc.eu

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, în critică dur pe șeful statului Igor Dodon, pentru implicarea în campania electorală, de partea Partidului Socialiștilor.

"Da în mod special e clar lucru că el apare acolo unde lor le trebuie. Ei cred că socialistii au mai mare poziţie. Iaca de exemplu zilele acestea au fost în Taraclia. Stai băi acasă şi du-te cu aista, cum îl cheamă, care a venit şi a cântat aici, Leps şi cântă acolo karaoke. El s-a activat tocmai când merge campania", a declarat Vladimir Voronin, citat de hotnews.md.

Voronin îl mai taxează pe Dodon și pentru faptul că, în această campanie, face cărări bătute la Moscova, în loc să-și exercite onest funcția de șef al statului.

"În campania electorală ar fi normal dacă un preşedinte bine aşezat la minte şi cu poziţia respectivă nu ar umbla prin ţară. Până acum nu tare umbla, îşi căuta posibilitate în fiecare săptămână să bea ceai cu Putin la Moscova", a mai declarat Voronin.

Amintim că, săptămâna trecută, Comisia Electorală Centrală a atenționat Preşedinţia să nu se mai implice în campania electorală pentru alegerile din 24 februarie, iar Partidul Socialiştilor a fost avertizat oficial. Hotărârea a fost luată în urma unor sesizări depuse de PL și Partidul "Șor".

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.