Chişinău
-4C
Cer acoperit
Umiditate: 74%
Vânt: 20km/h North
Presiunea: 1037

Monica Babuc, despre lansarea liniei de troleibuz ce leagă Ialoveni și Chişinău: Lumea bună se bucură, iar cealaltă face spume la gură

sursa foto: Facebook / Monica Babuc

Candidatul PDM la alegerile parlamentare pe circumscripția 22 Ialoveni a scris pe pagina sa de Facebook că datorită efortului echipei Partidului Democrat, linia de troleibuz a legat două orașe, Ialoveni și Chişinău. Astfel a fost realizat un proiect, pe care oamenii de mult îl doreau.

„Prin efortul deosebit al tuturor factorilor de decizie din administrația locală Ialoveni, celor din administrația municipiului Chișinău, reprezentanților Parlamentului și Guvernului, care au elaborat o formulă juridică reciproc avantajoasă care a permis venirea troleibuzelor în centrul orașului Ialoveni, fără să prejudicieze economic și financiar cele două entități urbane, pentru că fiecare dintre ele și-a asumat responsabilitatea cheltuielilor pe porțiunea de teritoriu care îi aparține. Și da, Monica Babuc, a participat activ la luarea acestor decizii pentru că anume ei i-au fost adresate demersurile Primăriei și a Consiliului Raional Ialoveni, a scris Monica Babuc. 

Ministrul educației degrevat din funcție mai spune că orașul Ialoveni se schimbă la față, ca și întreaga țară. Autoarea postării se întreabă însă, ce va fi după alegeri. În sfârșit, vine primăvara cu toate florile, aromele si speranțele ei. Si trebuie să ne bucurăm de aceasta, căci care ar fi alternativa acestei primăveri: o iarna veșnică și scoaterea troleibuzelor de pe linia Chișinău-Ialoveni?!AR FI PĂCAT!...Linia de troleibuz Chișinău – Ialoveni a fost lansată vineri, pe data de 8 februarie. Troleibuzele vor circula din jumătate în jumătate de oră, iar călătoria va costa 4.

sursa: hotnews.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.