Chişinău
-4C
Cer acoperit
Umiditate: 74%
Vânt: 20km/h North
Presiunea: 1037

Dodon, atacat de fostul său șef. Voronin: El trebuie să răspundă la întrebarea cum a vândut funcția de primar lui Chirtoacă în 2011

sursa foto: zdg.md

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, este supărat foc pe fostul său coleg de formaţiune, Igor Dodon, actualmente preşedinte al ţării. Într-un interviu acordat Televiziunii Centrale, Voronin spune că Dodon are mai multe pete negre în biografie şi că nu a răspuns la câteva întrebări principiale, pe care i le-au pus comuniştii.

„Întrebări despre cum Igor Dodon i-a vândut victoria în alegerile pentru funcţia de primar al Capitalei, în 2011, lui Dorin Chirtoacă. Avem întrebări, încă nu am primit răspuns la ele”, a declarat Vladimir Voronin.

Liderul PCRM s-a referit şi la alegerea lui Nicolae Timofti în funcţia de preşedinte al Moldovei, cu votul socialiştilor Igor Dodon, Zinaida Greceanîi şi Veronica Abramciuc.

„El nu a răspuns nici la sesizarea noastră, precum că pentru a-l vota pe preşedintele Nicolae Timofti, Dodon, Greceanîi şi Abramciuc au primit trei milioane de euro, au fost duşi la Bruxelles cu avionul lui Ilan Şor”, a mai spus Voronin.

Comunistul a adăugat că Dodon merge des la Moscova în scop de PR politic şi că se întoarce acasă doar cu declarații și fotografii.

„El merge acolo cu Greceanîi şi cu această doamnă din Găgăuzia. El nu semnează nici un document guvernamental. De ce merge acolo, pentru ceai?”, s-a mai întrebat Vladimir Voronin.

sursa: hotnews.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.