Chişinău
-4C
Cer acoperit
Umiditate: 74%
Vânt: 20km/h North
Presiunea: 1037

Calin Vieru îl contrazice pe liderul PL: Cum să sari în apărarea lui Vlad Filat, o persoană care a prejudiciat financiar țara?

sursa foto: Facebook / Calin Vieru

Candidatul independent pe circumscriptia 33, Călin Vieru, se arată indignat de postarea lui Dorin Chirtoacă în care îl apără pe fostul premier Vlad Filat, condamnat la pușcărie.

„Nu pot fi de acord cu părerea domnului Dorin Chirtoacă!

Cum să sari în apărarea lui Vlad FILAT, o persoană care a prejudiciat financiar țara? Unde este respectul pentru Justiție? Până la proba contrarie, prezumția de nevinovăție se aplică și pentru un judecător!

Doar un alt judecător poate decide altfel! Nicidecum un politician!”, a scris Vieru pe Facebook.

Replica vine după ce, ieri, liderul PL, Dorin Chirtoacă, a venit în apărarea fostului premier Vlad Filat. Într-o postare pe Facebook, liberalul afirmă că Filat este persecutat pe nedrept.

„Cei din ACUM, din PAS, PPDA si PLDM, aveti curajul sa-i luati apararea! Datorita lui Filat ati ajuns mari politicieni si mari ministri. Nu va prefaceti ca nici nu-l cunoasteti, fiti oameni! Asta pe langa faptul ca politic vorbind, Plahotniuc face acest spectacol cu catuse impotriva voastra, pentru ca voi, blocul ACUM, din PLDM va trageti marea majoritate. Cand i-au mai pus casusele lui Filat din 2015 pana acum? Niciodata… Treziti-va! Nu fiti fararnici”, a scris Chirtoacă.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.