C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Un cetățean, către candidații ACUM: Hei, voi acolo când spuneți o minciună, vorbiți măcar între voi!

sursa foto: pldm.md

Candidatul blocului ACUM, Maria Ciobanu, a fost prinsă cu minciuna. Aceasta a scris pe pagina sa de Facebook că nu a putut ajunge în Nisporeni din cauza drumurilor înzăpezite. Vasile Lupei, unul dintre localnici, o contrazice pe Ciobanu. 

Bărbatul susține că traseele au fost curățate și drumurile sunt practicabile. Drept dovadă, el a postat pe aceeaași rețea de socializare fotografii de la fața locului.
„Postez acest text pentru că sunt indignat de unele persoane care ne mint că drumurile sunt impracticabile. Bunăoară Dna Maria Ciobanu spune că nu a reușit să ajungă astăzi la Nisporeni din cauza drumurilor, pe când colegul ei, Terguță, pe care l-am văzut astăzi venit "în ospeție" la Nisporeni fără mari probleme”, a scris Vasile Lupei.
Nu este pentru prima dată, când Maria Ciobanu, fosta colegă de partid a lui Vlad Filat, acuzat de furtul miliardului, a fost prinsă cu minciuna. La sfârșitul lui decembrie, un fermier din raionul Nisporeni a acuzat candidatul ACUM de manipulare. Bărbatul susține că Ciobanu i-a fotografiat merele şi a pus poza pe o reţea de socializare cu menţiunea că ţăranii lasă fructele pe deal pentru că nu au cui să le vândă.

Fotografia postată de Vasea Lupei.

Fotografia postată de Vasea Lupei.
Fotografia postată de Vasea Lupei.
Fotografia postată de Vasea Lupei.
Fotografia postată de Vasea Lupei.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.