Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

Sergiu Sîrbu o ia peste picior pe Maia Sandu: Am verificat și eu roțile. Surpriză! Șuruburile nu mai sunt …

sursa foto: FB/Sergiu Sîrbu

Ultima declarație penibilă a Maiei Sandu, despre roata deșurubată de la propria mașină, a stârnit un val de ironii pe Internet. Acestea vin inclusiv din partea unor politicieni, care nu ezită să o ia peste picior pe lidera PAS.

Amintim că, într-un interviu pentru Europa Liberă, Maia Sandu a declarat că, într-o zi, în timp ce conducea mașina personală, și-a dat seama că o roată a fost deșurubată și pune acest incident pe seama guvernării.

”Aseară am văzut la știri ca și Năstase plângea, după Maia, că cineva i-a desfăcut unui coleg piulițele… de la o roată a mașinii. Dimineața, înainte să mă urc la volan, am verificat și eu roțile. Surpriză, șuruburile nu mai sunt … Merg să mă uit la jeep-ul Maiei Sandu și la limuzina din Frankfurt a lui Năstase, nu m-aș mira să-mi găsesc șuruburile la roțile lor… Și încă nici nu a început campania electorala :)”, a replicat spumos deputatul PDM, Sergiu Sîrbu, într-o postare pe Facebook.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, a declarat pentru presă că Maia Sandu nu a depus nicio plângere și că așteaptă mai multe detalii de la liderul PAS, ca să poată investiga cele afirmate de Sandu.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.