Chişinău
-4C
Cer acoperit
Umiditate: 74%
Vânt: 20km/h North
Presiunea: 1037

Năstase, primit călduros la Drochia: Banditule! De ce amăgești lumea?

sursa foto:

Liderul PPDA, Andrei Năstase a fost luat în furci şi la Drochia, acolo unde a încercat să-şi facă campanie. Vânzătorii din piaţa din localitate nu au fost deloc încântaţi de prezenţa finului oligarhului condamnat Victor Țopa şi i-au cerut imperativ să plece.

„Banditule! De ce amăgeşti lumea? Voi aţi furat miliardul! Filat cu Maia Sandu au furat miliardul!”, cu astfel de “urări de bine” l-au întâmpinat localinicii pe liderul PPDA, care a fost nevoit să-şi ia tălpăşiţa.

Incidente similare au avut loc şi într-o piață din Bălți, unde Andrei Năstase a fost înconjurat de mai mulți simpatizanți de-ai săi, care îi dădeau la o parte pe toți cei care îndrăzneau să exprime un alt punct de vedere.

Cu toate acestea, mai mulți comercanți și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile PPDA. ”Ați mai venit să amăgiți lumea din piață, da?”, a spus un vânzător, fiind imediat înconjurat de ortacii lui Năstase. ”Da cine esti, măi frumosule? Un trădător!”, i-a replicat o simpatizantă a PPDA. ”Dar pentru ce ați venit voi aici, nu înțeleg. Să vă întoarceți de unde ați venit, aici nu veți amăgi pe nimeni”, s-a implicat un alt vânzător.

În cele din urmă, activiștii lui Năstase au fost liuați la rost de un grup de vânzătoare, care le-au cerut acestora să plece și să nu tulbure apele. ”Toți sunteți o apă și-un pământ”, au declarat acestea.

 
sursa: actual.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.