C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

VIDEO | Kozlovska, la produs pentru Platon și Țopa

sursa foto: fb / Ion Harghel
Internauții au developat modul în care Fundația Open Dialog își pune în practică acțiunile subversive împotriva Republicii Moldova. Scenariul aplicat de structura condusă de Ludmila Kozlovska este unul crestomatic pentru activitatea serviciilor secrete și a fost developat de vloggerul Ion Harghel.
Astfel, Open Dialog, fundație finanțată din surse dubioase, inclusiv din Laundromatul rusesc și Miliardomatul  molodvenesc, închiriază o sală a unei structuri internaționale, de regulă  Parlamentul European, Consiliul Europei sau ONU. Ulterior, organizația în cauză invită câțiva vorbitori de curte din Republica Moldova, care se întrec în critici la adresa autorităților de la Chișinău.
 
În același timp, în presa controlată de trustul Platon-Țopa apar știri cu titluri apocaliptice, de genul: ”Moldova, stat capturat. Despre aceasta s-a vorbit în Parlamentul European (Consiliul Europei, ONU etc.)”. În realitate, sala este goală, iar între vorbitori figurează doar câțiva papagali de la Chișinău.
 
Vloggerul Ion Hargel a participat la o astfel de conferință, organizată de Open Dialog. În sala în care se desfășura reuniunea, închiriată pe bani grei, se aflau doat câțiva figuranți de la Chișinău, cu aere și pretenții de mari analiști și exponenți ai societății civile.

sursa: evenimentul.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.