C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

La Moscova s-a discutat astăzi despre problemele cu care s-au confruntat demnitarii moldoveni în timpul deplasărilor de serviciu în FR

sursa foto: mfa.gov.md

Probleme ale relațiilor bilaterale, în special privind subiectele importante de pe agenda relațiilor interstatale,  dar și problemele cu care s-au confruntat funcționarii de rang înalt și alte persoane oficiale, în timpul deplasărilor de serviciu în Federația Rusă au fost discutate astăzi la Moscova, în cadrul consultărilor politice inter-ministeriale. 

Delegaţia Republicii Moldova a fost condusă de secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tatiana Molcean, iar cea rusă de secretarul de stat, viceministrul Afacerilor Externe, Grigorii Karasin.

Părțile au reiterat necesitatea continuării dialogului politic la diferite nivele în scopul eliminării dificultăților și problemelor existente în relațiile bilaterale în vederea colaborării reciproc avantajoase. Șefii delegațiilor au trecut în revistă subiectele cooperării comercial-economice, care reprezintă interes pentru ambele părți, inclusiv organizarea și desfășurarea întrevederii co-președinților Comisiei mixte interguvernamentale de cooperare comercial-economică.
 
În cadrul discuției au fost examinate proiectele acordurilor interguvernamentale de cooperare în domeniul migrației forței de muncă și cel al readmisiei, precum și Programul cooperării în domeniul umanitar.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.