C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Transmisiune LIVE de la ședința Parlamentului

Deputații se întrunesc, la ora 10.00, în ședință plenară. 

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședinței plenare din această săptămână. Parlamentul urmează să reexamineze Codul serviciilor media audiovizuale și Legea cu privire la Inspectoratul General de Carabinieri.

Plenul Parlamentului va mai dezbate Raportul cu privire la analiza, expertiza și evaluarea legislației electorale care a stat la baza invalidării alegerilor locale noi în municipiul Chișinău. 

Pe ordinea de zi mai figurează modificări și completări la Legea cu privire la rezerva Forțelor Armate, Legea cu privire la comerțul interior, Legea taxei de stat. Deputații vor mai dezbate inițiativele de modificare a Codului electoral, Codului penal, Codului contravențional și Codului funciar.

Plenul Parlamentul va mai discuta proiectul de lege cu privire la controlul de conformitate cu cerințele de calitate pentru fructele și legumele proaspete și va ratifica Acordul de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională de Dezvoltare în vederea realizării Proiectului de înregistrare și evaluare funciară.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.