Chişinău
7C
Cer acoperit
Umiditate: 53%
Vânt: 15km/h West
Presiunea: 1019

Pentru PPDA alegerea judecătorilor de către cetățeni este periculoasă

sursa foto:

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr se teme de popor. Acest lucru rezultă foarte clar din titlurile date de televiziunea controlată de liderul acestui partid, Andrei Năstase, dar și din conținutul dezbaterilor cu participarea fruntașilor formațiunii.

”Judecătorii aleși de popor, un pericol” este titlul afișat pe durata emisiunii Ora expertizei de ieri, de la Jurnal TV. Iar vicepreședintele PPDA, fostul judecător Stanislav Pavlovschi, în permanență încerca să convingă spectatorii că dreptul cetățenilor de a alege judecătorii este un … pericol. Și asta pentru că modelul propus de PDM ar fi unul ”nepotrivit și neadecvat pentru realitățile Republicii Moldova”.

O reacție similară au avut ortacii lui Andrei Năstase și la inițiativa de alegere a deputaților prin vot direct, de către popor, nu pe liste de partid. Este de menționat că reacția bolnăvicioasă a apărut doar după ce ideea a fost realizată de către PDM, asta chiar dacă ea a fost promovată de pe scena protestelor de către activiștii adunați în jurul lui Andrei Năstase.

sursa: actual.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.