Chişinău
7C
Cer acoperit
Umiditate: 53%
Vânt: 15km/h West
Presiunea: 1019

Leancă: Cine să-mi dea lecții de moralitate? Andrei Năstase care este „șomer”, dar locuiește în cea mai scumpă zonă din Germania?

sursa foto: Today.md

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este ultima persoană care poate da cuiva lecţii de moralitate, ţinând cont de modul în care îşi ascunde veniturile. Această părere a fost emisă de către liderul PPEM, Iurie Leancă, în cadrul emisiunii Tema Zilei, de la Canal 2.

“Cine să-mi dea mie lecții de integritate sau de moralitate? Andrei Năstase, care, timp de patru ani, oficial declară că nu lucrează nicăieri și, în același timp, își permite ca familia lui să stea într-o casă în cea mai scumpă zonă din Germania și să își trimită copiii la o școală privată extrem de scumpă?!”, a declarat Leancă.
 
Liderul PPEM le-a sugerat jurnaliştilor postului Jurnal TV să-l întrebe pe Năstase câte impozite a plătit din sutele de mii de dolari sau euro pe care le-a primit transferuri din off-shore-uri.

“Aș vrea ca ziarista de la Jurnal TV, care, ba venea la șapte dimineața la mine acasă, ba într-o manieră absolut isterică, la Guvern, îmi punea întrebarea, să meargă, dimineața, la ora șapte, la dl Năstase acasă și să-i adreseze întrebarea câte impozite a plătit din sutele de mii de dolari sau euro pe care le-a primit transferuri din off-shore-uri. Le-aș sugera și unor deputați, care se vor imparțiali, să facă interpelări procurorului general, la FISC, câte impozite a plătit dl Năstase din aceste transferuri”, a mai spus liderul PPEM.

sursa: hotnews.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.