Chişinău
4C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h East
Presiunea: 1025

Diaspora protestează împotriva PAS cu DA

Un grup de reprezentanți ai Diasporei moldovenești din Italia a protestat ieri împotriva intenției PAS, PPDA și PLDM de a închide magazinele sociale, prin intermediul fracțiunii parlamentare liberal-democrate.

Aceștia au purtat mai multe pancarde: «Jos Mâinile de pe magazinele sociale»,  «Sandu și Năstase, nu ne ofensați părinții!», «Nu vă vom permite să închideți magazinele sociale!».
„Ultimele evenimente din Republica Moldova, ultimele acțiuni întrerinse de către Maia Sandu și Andrei Năstase conduc la închiderea magazinelor sociale. În loc să ceară mărirea pensiilor bătrânilor, ei le iau și ultmii bani, pe care aceștia reușesc să-i economisească. Rușine!”, a declarat o participantă la acțiunea de protest, la care s-au adunat exponenți din mai multe orașe italiene.
Amintim că, recent, fracțiunea liberal-democrată din Parlament a cerut audierea directorului Centrului Național Anticorupție, Bogdan Zumbreanu, în chestiunea magazinelor sociale ale lui Ilan Șor. Inițiativa a fost sprijinită de aleșii Partidului Liberal.
 
video: privesc.eu

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.