Chişinău
7C
Cer acoperit
Umiditate: 53%
Vânt: 15km/h West
Presiunea: 1019

Simpatizanții Partidului Șor au protestat și la sediul PPDA: Tot ce au furat Ţopii va fi întors poporului

Peste cinci mii de persoane au protestat şi în faţa sediului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, împotriva intenţiei liderilor PPDA şi PAS de a închide magazinele sociale, prin intermediul fracţiunii parlamentare a PLDM. Sute de scutieri, echipaţi până în dinţi au păzit sediul PPDA. Niciun reprezentant al formaţiunii nu a ieşit să discute cu protestatarii.

“Ticăloşilor din PAScuDA, vă vom distruge, vă vom băga sub plintă, ca pe nişte şoareci. Tot ceea ce au furat Ţopii va fi întors poporului”, a declarat primarul de Orhei, Ilan Şor.

Înainte de aceasta, protestatarii au pichetat sediul PAS, condus de Maia Sandu. Oamenii au scandat ”Jos mâinile de pe magazinele sociale”, ”Maia Sandu la închisoare”, ”Jos Maia Sandu”. Nici de la PAS nimeni nu a ieșit pentru a discuta cu protestatarii.

”Sunt oamenii care nu au făcut nimic în această viață. Sunt oamenii care doar au distrus, care toată viața au fost implicați în corupție. Nu vom admite ca ei să vină la putere, ca să ia și ultima bucățică de pâine de la oameni. Vom apăra astăzi ceea ce facem aici. Lucrurile bune pentru Moldova”, a declarat Ilan Șor.

Amintim că, zilele trecute, şi liderul PPDA, Andrei Năstase, a dat bir cu fugiții în fața unui grup de pensionari, care, de asemenea, îşi manifestau indignarea față de inițiativa închiderii magazinelor sociale.

Ulterior, primarul de Orhei, Ilan Șor, a declarat, într-o intervenție live pe Facebook, că fuga lui Andrei Năstase de la propria conferință este o dovadă de laşitate.

„Noi i-am făcut să fugă, asemeni unor șoareci, pentru că ei s-au speriat. Ei au văzut furia poporului”, a spus Ilan Şor.

6

photo5370871125388667344

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.