Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

Vicepreședintele Mişcării Antimafie developează trecutul propagandistic al Nataliei Morari

sursa foto: Elena Covalenco

Trecutul şi prezentul propagandistic al vedetei TV de la Chişinău, Natalia Morari, ar putea fi strâns legat de serviciile speciale de la Moscova. Vicepreşedintele mişcării Antimafie, Daniela Bodrug, sugerează acest lucru într-un material publicat pe blogul său.

În articolul citat, Bodrug se întreabă de ce Natalia Morari a fost expulzată din Rusia anume în anul 2007, atunci când unionistul Dorin Chirtoacă a fost ales în funcţia de primar de Chişinău?

“De ce Natasha aterizează la Chișinău anume în decembrie al lui 2007 (anul în vara căruia capitala este câștigată de un unionist, tânăr și promițător pe atunci) și de ce aterizează anume în zona pro-europeană?”, se întreabă Daniela Bodrug.

Sursa citată presupune că misiunea Nataliei Morari, aflată în legături cu anumite structuri politico-financiare de la Moscova, ar fi de torpilare a segmentului pro-european şi unionist.

“Cum se întâmplă că, în cele mai fierbinți momente politice, activista Natasha e în prima linie pe partea pro-europeană, iar în comisariatele de poliție bâtele comuniste au ajuns în burțile tinerilor protestatari vânați în miez de noapte, pe când posteriorul Natashei se făcea comod pe canapeaua caldă de acasă până s-au potolit spiritele?”, scrie vicepreşedintele Mişcării Antimafie.

“Cum se face că, la Moscova, cât ai zice pește, Natasha a reușit să zdruncine sistemul rusesc de spălare de bani atât de tare încât a devenit „o amenințare pentru securitatea națională a Rusiei” și a fost expulzată, pe când la Chișinău, unde prin sistemul bancar s-au spălat peste 20 miliarde dolari proveniți din Rusia, Natasha nu a avut nicio curiozitate profesională pentru a face vreo investigație jurnalistică? Cum se explică faptul că, în 13 ani de jurnalism la Chișinău, Natasha nu s-a remarcat prin niciun material jurnalistic, decât niște biete scrisori publice doldora de patos și de emoție adresate diferitor politicieni?”, se mai întreabă Bodrug.

La sfârşitul articolului, este anunţată despre eventuala publicare a unor noi dezvăluiri despre trecutul său.”Natasha, avem veşti fierbinţi de la prietenii noştri, nu de la ai tăi, care ne sunt duşmani. Aşa că… “supcikurile” se vor răci în curând şi o sa ardă şi mai tare ceva, lăsând o dâră de fum lungă până la Moscova”, conchide Daniela Bodrug.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.