Chişinău
-2C
Ploaie
Umiditate: 100%
Vânt: 17km/h East
Presiunea: 1006

Plahotniuc, despre alianța cu PAS-PPDA: Vom discuta după alegeri, să vedem rezultatele

sursa foto: privesc.eu

Refuzul Partidului Acțiune și Solidaritate și al Partidului Platforma DA de a forma alianță cu Partidul Democrat este logic, având drept scop păstrarea propriului electorat, afirmă Vlad Plahotniuc. Potrivit președintelui PD, dacă ar fi în locul lor, tot așa ar afirma până în alegeri. 

”Ar fi sinucidere politică pentru un partid de opoziție să spună că va face alianță cu partidul de la guvernare. Ce opoziție ar mai face PAS și PPDA dacă ar admite măcar o alianță cu PDM înainte să între în alegeri? Și-ar pierde automat o parte din electorat. Deci, ei fac corect politic, atunci când spun că nu vor face alianță cu PDM. Ce va fi după alegeri, deja haideți să nu anticipăm, să vedem rezultatele și să discutăm atunci”, a declarat Plahotniuc într-un interviu pentru Tribuna.MD.

Liderul PDM a ținut să remarce că, la moment, nu trebuie de produs confuzie în rândul electoratului, pentru că asta ar fi în dezavantajul partidelor de dreapta.  

”Ce vreau doar să remarc acum, e poziția foarte salutabilă a unor reprezentanți ai diplomației occidentale, acreditați în Republica Moldova, care au venit cu un mesaj în care conturează o perspectivă comună pentru partidele democrate și pro-europene, imediat după alegerile parlamentare din toamnă”, a adăugat liderul PD.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.