Chişinău
-1C
Ploaie
Umiditate: 93%
Vânt: 17km/h ESE
Presiunea: 1006

Năstase - în criză?! Fură proiectele PD

Candidatul din partea Platformei Demnitate și Adevăra la funcția de primar general al capitalei, Andrei Năstase, a vorbit astăzi despre construcția unei săli polivalente în Chișinău pentru a dezvolta sportul moldovenesc. Asta după ce a criticat proiectul Arena Chișinău, lansată de PD.

„În proiectul pe care l-am propus chișinăuienilor un domeniu aparte este sportul, tineretul, copiii noștri. Am spus că vom crea terenuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, am vorbit despre o sală polivalentă care ar trebui realizată în Republica Moldova”, a spus Andrei Năstase în fața camerelor de luat vederi.

Amintim că Partidul Democrat din Moldova, a lansat un proiect infrastructural de anvergură care va aduce Moldova pe harta evenimentelor sportive internaționale. Este vorba de proiectul „Chișinău Arena” – un complex care va putea găzdui diverse formate și va avea o capacitate cuprinsă între 3 și 5 mii de oameni.

Proiectul va fi realizat în baza unui parteneriat public-privat cu companii internaționale, iar perioada necesară pentru construcția și darea în exploatare a acestuia este de aproximativ un an.

Opoziția, prin intermediul a tot felul de „experți” și a resurselor media a catalogat acest proiect ca fiind unul populist, dar totodată nu a ezitat să includă în programul electoral un proiect de acest fel.

sursa: telegraph.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.