Chişinău
-1C
Ploaie
Umiditate: 93%
Vânt: 17km/h ESE
Presiunea: 1006

Silvia Radu nu mai participă la dezbateri: nu am ce să dezbat cu politrucii, spun doar minciuni

sursa foto: Facebook / Silvia Radu

Candidatul independent Silvia Radu spune că nu va mai participa la dezbaterile electorale fiind dezamăgită de calitatea acestora. Într-o postare pe Facebook, Radu afirmă că politicienii spun doar minciuni și fac declarații populiste.

“Am participat la o singură dezbatere în acesta campanie electorală, la începutul ei. Am constatat atunci că politicienii vin la dezbateri ca să spună minciuni, ca să facă declarații populiste, din care publicul nu se alege cu nimic bun. Așadar, am decis să nu mai particip la astfel de dezbateri politice, nu am ce să dezbat cu politrucii, nu pot și nu vreau să concurez cu minciunile și fanteziile lor. Ar fi în contradicție cu comportamentul meu pozitiv din campania electorală de până acum”, a postat Silvia Radu pe Facebook. 

În același timp, candidatul independent se arată convinsă că adevărata dezbatere este în stradă cu locuitorii Capitalei.   

“Oamenii au nevoie de fapte concrete, realizabile, nu de promisiuni. Adevărata dezbatere este în stradă, cu locuitorii Chișinăului, pe care i-am ascultat zi de zi în această campanie și le-am răspuns la toate întrebările puse”, a mai scris Silvia Radu.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.