Chişinău
-2C
Ploaie
Umiditate: 100%
Vânt: 17km/h East
Presiunea: 1006

Tânăr reţinut: a tras pe sfoară o femeie din Chișinău spunându-i că a câștigat un apartament la loterie

Un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în capitală, a fost reținut după ce a păcălit o femeie. Acesta i-a cerut victimei 83 de mii de lei pentru a intra în posesia unui „apartament” câștigat la loterie.

O femeie de 65 de ani din Chișinău s-a adresat cu o plângere la IP Buiucani a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, declarând  că ar fi fost înşelată de bani în sumă de 83 000 lei de către un necunoscut. Potrivit acesteia, individul s-a prezentat în calitate de reprezentant al unei companii ce vinde ochelari de soare şi i-ar fi spus că în urma unei loterii a devenit câştigătoarea unui apartament cu 3 odăi.

În cadrul investigaţiilor demarate, forţele de ordine au constatat că victima ar fi oferit escrocului bani în mai multe tranşe, din ianuarie până în luna mai curent, banii fiindu-i solicitaţi  pentru a intra în posesia apartamentului. Individul a fost reţinut în flagrant de către poliţişti când primea de la victimă o altă tranşă de bani în sumă de 600 euro.

Conform primelor informaţii  acumulate de către ofiţerii de investigaţii, suspectul ar fi fost implicat anterior în mai multe cazuri de jaf şi escrocherie.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar suspectul este cercetat în stare de libertate.

Conform legislaţiei penale în vigoare, acesta riscă să fie sancționat cu închisoare pentru un termen de până la 6 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.