Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

Reghina Apostolova, exclusă din cursa electorală

sursa foto: privesc.eu

Candidata Partidului ȘOR a fost exclusă definitiv din cursa electorală pentru primăria Chișinău. Decizia a fost luată astăzi de magistrații de la Curtea Supremă de Justiție. Reghina Apostolova a fost acuzată că și-a finanțat campania din fonduri din afara țării.

Judecătorii Curții Supreme urmau să examineze astăzi la amiază recursul depus de candidata Partidului Șor, însă au amânat dezbaterea pentru această seară, fără să facă public motivul. După ședința, desfășurată cu ușile închise, instanța a anunțat că respinge recursul formulat de Reghina Apostolova.

Astfel, a rămas în vigoare decizia judecătoriei Chișinău, confirmată de Curtea de Apel, prin care Apostolova a fost exlusă din cursa electorală pentru primăria capitalei. 

Procesul de judecată a început săptămâna trecută, după ce Partidul Unității Naționale a sesizat Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău, afirmând că Reghina Apostolova ar fi fost finanțată în campanie de un cetățean rus. Apostolova a negat acuzațiile și a spus că decizia privind excluderea sa din campanie este o fărădelege. 

sursa: protv.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.