C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

USAID va examina prioritar solicitările de asistență ale R. Moldova

sursa foto: ukrainian.voanews.com

Republica Moldova ar putea să beneficieze de suport în domeniul securității energetice, dar și pe alte domenii de dezvoltare de importanță vitală pentru țara noastră. O solicitare în acest sens a fost făcută de către președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul unei întrevederi cu șeful Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, Brock D. Bierman.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat și despre dezvoltarea micului business și reformele promovate în acest sens de către autoritățile din Moldova. Printre subiectele abordate se numără, de asemenea, cooperarea cu societatea civilă, dezvoltarea mass media locală și posibilitatea creării unor facilități pentru aceasta.

Brock D. Bierman s-a angajat să examineze solicitările, în regim prioritar, și să identifice soluții pentru dosarele prezentate.

Șeful Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Brock D. Bierman, este descendent din Republica Moldova și a avut dintotdeauna o contribuție aparte în sprijinul reformelor democratice și a proiectelor de dezvoltare a țării noastre.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.