Chişinău
-1C
Cer în general noros
Umiditate: 86%
Vânt: 7km/h North
Presiunea: 1014

Președintele Comisiei de la Veneția salută numirea lui Alexandru Tănase în fruntea Ministerului Justiției

sursa foto: gov.md

Preşedintele Comisiei de la Veneţia îl felicită pe fostul preşedinte al Curţii Constituţionale Alexandru Tănase pentru noua sa funcție. Gianni Buquicchio este convins că Alexandru Tănase, în calitate de ministru al Justiției, va contribui la promovarea democrației, protecției drepturilor omului şi a principiului legii în Republica Moldova.

„Sunt încântat să aflu că Alexandru Tănase a fost numit Ministrul Justiției Republicii Moldova. Doresc să-l felicit cu ocazia numirii în această funcție importantă. Cunoscându-l pe Alexandru Tănase de mulți ani, apreciez calitățile sale excelente de avocat constituțional. Sunt convins că el va contribui la promovarea democrației, protecției drepturilor omului şi a principiului legii în Republica Moldova”, a declarat Președintele Comisiei de la Veneția într-un comentariu Q Magazine.

Amintim că Alexandru Tănase a fost învestit ieri în funcția de ministru al Justiției. În total, Cabinetul de miniștri a fost completat cu doi vicepremieri: Iurie Leancă - Vicepremier pentru Integrare Europeană și Cristina Lesnic - Vicepremier pentru Reintegrare, și cinci miniștri: Chiril Gaburici - Ministrul Economiei şi Infrastructurii, Svetlana Cebotari - Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Liviu Volconovici - Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Tudor Ulianovschi - Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Alexandru Tănase - Ministrul Justiţiei.

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.