Chişinău
-1C
Cer în general noros
Umiditate: 86%
Vânt: 7km/h North
Presiunea: 1014

Dosarul politic fabricat de FSB pe numele lui Plahotniuc este în baza declarației false a lui Usatîi! Vezi cum a fost prins cu minciuna

sursa foto: Today.md

Inadvertențele și minciunile din dosarul politic, fabricat la Moscova pe numele lui Plahotniuc, la comanda FSB și a lui Usatîi, ies la suprafață. Publicația ”Kommersant” din Federația Rusă susține, într-un articol publicat astăzi, că de lichidarea fizică a lui Renato Usatîi, care ar fi trebuit să aibă loc în 2014, urma să se ocupe un ”oarecare” Russu. 

Jurnaliștii ediției on-line a ziarului moscovit, care susțin că au obținut detalii din ancheta deschisă de autoritățile ruse, scriu că liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, ar fi creat o organizație criminală pentru a scăpa de Usatîi și l-ar fi angajat pe Russu. Pare să fie vorba de același Denis Russu, condamnat pentru omor și care, într-o investigație ”Zeppelin” îl desființa pe Usatîi și spunea că nu are nici cea mai mic legătură cu aceste acuzații.

El susține că nu se cunoaște personal cu Plahotniuc sau oamenii acestuia. Mai mult, Russu este sigur că Usatîi s-a folosit în mod josnic de drama cuiva pentru a-și face PR politic și pentru a se victimiza.

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.