Chişinău
29C
Cer senin
Umiditate: 37%
Vânt: 18km/h NE
Presiunea: 1011

FOTO // Vlad Plahotniuc și-a luat rămas bun de la Pirkka Tapiola

sursa foto: Facebook.com // Vlad Plahotniuc

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, și-a luat rămas bun de la șeful  Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola. Despre întâlnirea cu  diplomatul finlandez, Vlad Plahotniuc a anunțat pe pagina sa de Facebook.

Azi am avut o întâlnire de rămas bun cu domnul Pirkka Tapiola, care își încheie mandatul în fruntea Delegației Uniunii Europene la Chișinău. I-am mulțumit domnului ambasador pentru ajutorul oferit Republicii Moldova pe calea europeană și pentru susținerea cauzei europene în țara noastră. Misiunea domniei sale aici a fost marcată de semnarea Acordului de Asociere Moldova – UE, primul nostru pas spre integrarea europeană. Domnul ambasador Tapiola este un prieten al Moldovei și sunt convins că va păstra amintiri plăcute despre timpul petrecut la Chișinău, scrie Plahotniuc în postare.

 


Pirkka Tapiola, a fost desemnat șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, după ce în noiembrie 2013 și-a încheiat mandatul Dirk Schuebel.

Noul ambasador al UE în Republica Moldova va fi actualul ambasador al Slovaciei în Grecia, Peter Michalko. Diplomatul vine în locul lui Pirkka Tapiola, care va fi ambasador în Thailanda.

 

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.