Chişinău
6C
Cer senin
Umiditate: 70%
Vânt: 0km/h North
Presiunea: 1013

Mișcarea Antimafie: Vlad Filat dictează acțiunile PASului Maiei Sandu

sursa foto: moldova24.info

Mișcarea Populară Antimafie a condamnat protestul de duminică din fața Parlamentului, organizat de societatea civilă și partidele de opoziție. La fel, au fost criticate și acțiunile președintelui Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, care se lasă dirijată de fostul lider PLDM, Vlad Filat. 

În cadrul unei conferințe de presă, vicepreședintele Mișcării Antimafie, Daniela Bodrug, a calificat acțiunile din 11 iunie drept „o diversiune politico-mafiotă antieuropeană, organizată sub acoperirea societății civile și cu partidele politice ca: partidul lui Usatîi - Partidul Nostru, Partidul DA, Partidul PAS cu PLDM, și Partidul lui Petrenco”. Bodrug a criticat și modul „dubios” de organizare și petrecere a protestului. Totodată, ea se declară indignată de faptul că organizatorii s-au folosit de cetățeni în lupta lor politico-mafiotă.

Ce să mai creadă cetățenii când au văzut-o pe Maia Sandu la grămadă cu Ciubașenco, care striga de la tribună, în fața cetățenilor adunați acolo “Dodon, vernisi k norodu”? Ce să mai creadă cetățenii când stătea la grămadă cu Petrenco, care poate ne vorbea de la Donbas, unde sprijinea forțele separatiste? Mai lipsea vocea lui Usatîi, care se întâlnea cu lideri separatiști în Crimeea. Alături de Năstase, care și de data aceasta, ca și în alte dăți alături de Dodon, a făcut o acțiune antieuropeană. Maia Sandu a făcut galerie la o diversiune antieuropeană politico-mafiotă, alături de Usatîi cu Ciubașenco, Năstase și Petrenco”, a spus vicepreședintele Mișcării Antimafie.

În cadrul conferinței, Daniela Bodrug a criticat dur acțiunile liderului PAS, Maia Sandu, despre care a spus că face jocul fostului președinte al PLDM, Vlad Filat, condamnat la 9 ani de pușcărie, și că este o victimă a liberal-democraților.

Pe tot parcursul ei politic de până acum, Maia Sandu nu este un om liber. Și pașii acestui partid sunt supravegheați și sunt dictați de nimeni altul decât Vlad Filat și PLDM. Ați auzit-o vreodată pe Maia Sandu să spună măcar un cuvânt, măcar o frază de condamnare a acțiunilor de hoție a lui Vlad Filat? Maia Sandu nu este un om liber, altfel nu-mi pot explica deciziile ei politice care duc cetățenii cu viziune proeuropeană în brațele intereselor antieuropene și mafiote. 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.