Chişinău
30C
Cer senin
Umiditate: 29%
Vânt: 13km/h ENE
Presiunea: 1011

Șalaru despre „lupta” lui Ghimpu cu Dodon: „A scos sabia și a spus o poezie”

sursa foto: miscareaderezistenta.ro

Mihai Ghimpu l-ar fi ajutat pe Igor Dodon să ajungă președinte. Declarația aparține fostului ministru al Apărării, Anatol Șalaru, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune.

Șalaru consideră că dacă liderul liberalilor se implica în campania electorală mai activ, situația ar fi fost alta, însă acesta ar fi sperat că, după ce va câștiga Dodon, el își va obține poziția pierdută în partid și în rândul alegătorilor.

Șalaru a mai menționat că în această „luptă” a lui Ghimpu cu Dodon, liderul liberalilor a scos o dată sabia, a spus o poezie și cam cu asta s-au terminat acțiunile acestuia.

Dacă Mihai Ghimpu se implica în campania electorală, poate că situația ar fi fost alta, dar Mihai Ghimpu a sperat că, dacă va câștiga Dodon, acesta din urmă îl va ajuta să-și ridice raitingul și să-și câștige poziția pierdută în partid și în rândul alegătorilor. A crezut că luptând unul cu altul își va ridica raitingul, problema lui Ghimpu este însă că Dodon nu vrea să lupte cu el. Ghimpu a scos o dată sabia, a fost și a spus o poezie lui Dodon, la 15 ianuarie și cu asta cam s-au terminat toate acțiunile lui împotriva lui Dodon”, a subliniat Șalaru.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.