C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

EXPLOZIE în centrul Parisului: trei morți și cel puțin 50 de persoane, rănite | UPDATE

sursa foto: standart.co.uk

O explozie puternică s-a produs duminică dimineață la o brutărie aflată în centrul Parisului. Cel puţin trei persoane, între care doi pompieri, au murit, iar alte 50 de persoane au fost rănite. Mai mullte clădiri, dar și mașini, au fost distruse sau avariate.

UPDATE // Cel puţin doi pompieri au murit, iar alte 50 de persoane au fost rănite în urma unei explozii izbucnite sâmbătă dimineaţa într-un cartier din centrul Parisului, au informat autorităţile.

"În timp ce pompierii căutau o scurgere de gaze în clădire, a avut loc o explozie", a declarat ministrul francez de Interior, Cristophe Castaner adăugând că unul dintre pompieri a fost îngropat sub dărâmături pentru mai multe ore.

"În acest moment putem spune că explozia a fost cu siguranţă un accident", a declarat procurorul francez Remi Heitz.

11.52 // În urma exploziei produse pe Rue de Trevise, în centrul Parisului, s-a declanşat un incendiu, iar opt maşini au fost incendiate, potrivit News.ro. 

Explozia s-a produs la o brutărie de pe stradă. Cel mai probabil, ar fi vorba despre o scurgere de gaze care ar fi dus la dezastru, cred polițiștii.

 

Imaginile publicate de martori pe rețele de socializare arată distrugeri masive. Suflul a devastat mai multe clădiri. De asemenea, mașinile de pe stradă au fost distruse. Haos s-a instalat și pe străzile învecinate.

Autoritățile au lansat un apel populației, să evite zona unde s-a produs explozia, potrivit observator.tv.

Pompierii au intervenit masiv la locul deflagrației. Au venit inclusiv cu autospeciale cu scări, folosite pentru a ajuta locatarii de la etajele superioare din clădirile avariate de suflu.

Paris explosion

An injured person is taken from the scene

Paris's ninth district was rocked by a large blast at a bakery, injuring several people [@croissandeau/Twitter]

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.