C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Întârzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza condițiilor meteo

sursa foto: airlinestravel.ro

Unele curse aeriene au înregistrat întârzieri de până la 50 de minute pe aeroportul Henri Coandă de lângă Bucureşti, în cursul dimineţii de vineri, din cauza operaţiunilor de degivrare, fără a exista probleme deosebite.

Ninsorile abundente şi viscolul au produs efecte în unsprezece judeţe ale ţării, potrivit unui bilanţ prezentat, vineri dimineaţă, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), a transmis, vineri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache.

Pe aeroportul Henri Coandă de lângă Bucureşti, au existat, în cursul dimineţii, întârzieri de până la 50 de minute din cauza operaţiunilor de degivrare

”Au fost întârzieri de maximum 50 de minute din cauza operaţiunilor de degivrare. Nu au existat probleme deosebite”, a spus Iordache.

Acesta a precizat că, în prezent, nu se mai desfăşoară operaţiuni de degivrare.

Potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului, au înregistrat întârzieri, în cursul dimineţii, curse aeriene operate de companii precum Ryanair, Tarom, Blue Air şi Wizz Air.

Situația pare a fi mai gravă pe aeroportul Iași. Din cele nouă curse aeriene planificate la decolare până la ora 14.00 trei aveau întârzieri de cel puțin 2,5 ore, celelalte fiind anulate.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.