C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Curse aeriene anulate de KLM, astăzi, din cauza furtunii din Amsterdam

sursa foto: schiphol.nl

Compania aeriană olandeză KLM a decis să anuleze 159 de zboruri europene programate pentru ziua de marţi, 8 ianuarie, spre şi dinspre aeroportul Schiphol din Amsterdam. Motivul îl constituie furtuna care este programată să lovească, mâine, Olanda.

Astfel, din cauza vântului puternic preconizat „va fi utilizată doar o singură pistă” la aeroportul Schiphol din Amsterdam, a precizat KLM, partea olandeză a alianţei Air France-KLM. KLM a precizat că pasagerii afectaţi au fost informaţi despre anularea zborurilor şi redirecţionaţi, dar i-a sfătuit totuşi pe pasageri să urmărească informaţiile publicate pe pagina de Internet KLM.com pentru ultimele informaţii cu privire la situaţia zborurilor.

Administraţia de meteorologie din Olanda a emis un cod galben de furtună pentru ziua de marţi, 8 ianuarie, în zona de vest şi nord a ţării fiind preconizate vânturi puternice care pot ajunge la viteze de până la 100 de kilometri pe oră. Din cauza furtunii, aterizările şi decolările de pe aeroportul Schiphol vor fi mai puține decât în mod normal, informează Agerpres. 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.