Chişinău
5C
Cer senin
Umiditate: 61%
Vânt: 9km/h SSW
Presiunea: 1012

VIDEO | Un autocar din Belarus, cu mai mulţi copii, s-a RĂSTURNAT în Suceava: 14 copii şi un adult, transportaţi la spital

sursa foto:

Alertă în judeţul Suceava, după ce un autocar în care erau mai mulţi copii a fost implicat, duminică seara, într-un accident rutier în localitatea Dărmăneşti. Potrivit IGSU, în autocar erau 50 de persoane, între care 43 de copii şi 7 adulţi.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis că accidentul rutier s-a produs în localitatea Dărmăneşti. 14 copii şi un adult au fost duşi la spital.

Din motive încă necunoscute, autocarul s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN 2, pe raza comunei Dărmăneşti, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri de mers.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

 

„La locul indicat au fost trimise o descarcarare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi 4 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din primele informaţii, nu ar fi persoane încarcerate”, arată IGSU.

„Din informaţiile primite, acestea sunt conştientiente, neîncarcerate, iar la acest moment echipajele medicale aflate la faţa locului îi evaluează medical pe cei implicaţi”, potrivit sursei citate.

Echipe de poliţişti sunt la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat.

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.