Chişinău
8C
Cer acoperit
Umiditate: 62%
Vânt: 11km/h NW
Presiunea: 1019

COLIZIUNE pe râul Volga între două ambarcaţiuni: 11 morți

sursa foto: 360tv.ru

Tragedie pe apă, în Volvograd, unde 11 persoane au murit înecate, în timpul unei croaziere fluviale. Tragedia s-a produs luni, în orașul rus Volgograd care găzduiește meciurile din Cupa Mondială de Fotbal, au informat autorităţile ruse şi serviciile de salvare.

Unsprezece persoane aflate într-o croazieră fluvială au fost ucise după ce ambarcaţiunea acestora s-a ciocnit cu un remorcher. 
Coliziunea a avut loc la ora locală 22.00, la aproximativ 250 de metri distanţă de malul râului, informează Reuters. 

La bordul ambarcațiunilor de agrement erau 16 oameni, toți ruși, a declarat agenția de știri RIA şi administrația locală.

Cinci persoane au fost salvate, între care trei au fost internate în spital din cauza rănilor suferite în urma coliziunii celor două nave, a informat guvernatorul Andrei Bocharov. Astăzi dimineață, salvatorii au găsit cea de-a 11 victimă.

Autorităţile ruse au iniţiat o anchetă privind acest accident, a mai precizat aceeaşi sursă.

Potrivit televiziunii de stat - TV channel Rossiya-24 - ambarcaţiunea cu turişti transporta un număr mai mare de oameni decât cea permisă, iar luminile de semnalizare ale ambarcaţiunii nu erau puse în funcţiune în momentul în care s-a produs coliziunea, scrie Reuters, citat de rtv.net.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.