Chişinău
-1C
Ploaie
Umiditate: 93%
Vânt: 17km/h ESE
Presiunea: 1006

VIDEO // Cum arată noul blindat amfibiu de debarcare al armetei ruse şi cât de periculos este

Felul în care arată noul vehicul blindat amfibiu rusesc nu mai constitue un secret. Primele imagini cu vehiculul care poate distruge nave vedetă, vehicule blindate, elicoptere şi drone au fost puse pe internet.

Conform prezentării, greutatea noului vehicul amfibiu de debarcare nu va depăşi 35 de tone şi poate transporta trei membri ai echipajului plus alte 10 persoane.

Atinge o viteză de 75 km / h pe uscat şi 37 km / h în apă.   Noul vehicul de luptă al infanteriei navale ruse va fi echipat cu module de luptă Bahtcia, care este compus dintr-un tun de 30 mm, o mitralieră de 7,62 mm şi o altă piesă de artilerie de 100 mm. Dar vehiculul va putea, de asemenea, să transporte mai multe module moderne de luptă precum rachetele Kinjal (cod NATO: SA-N-9 Gauntlet).  

Datorită gamei sale ample de muniţie, noul vehicul poate distruge vedete de luptă, vehicule blindate, sisteme antitanc, elicoptere şi drone.   Potrivit imaginilor, vehiculul face parte dintr-o familie de blindate, bazate pe o singură platformă de luptă, care reuneşte vehicule de comandă, de luptă, de apărare antiaeriană, o rachetă anti-tanc autopropulsată şi alte vehicule blindate.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.