C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Maria Britanie intră în Război!

sursa foto: independent.co.uk

Submarinele britanice au primit ordin să se apropie de Siria la o distanţă care să permită lansarea de rachete asupra acestei ţări, iar atacul ar putea începe joi noaptea, afirmă miercuri cotidianul Daily Telegraph, citat de Reuters.

 Potrivit ziarului, premierul Regatului Unit, Theresa May, nu a luat încă o decizie privind participarea la eventuale lovituri aeriene ca ripostă la folosirea de arme chimice de către regimul de la Damasc, dar doreşte să poată acţiona rapid.

Cu câteva ore înainte, BBC - de asemenea preluată de Reuters - afirma că May ar putea decide implicarea Regatului Unit într-o operaţiune în Siria, alături de Statele Unite, fără a cere aprobarea parlamentului de la Londra. Cabinetul premierului a refuzat să comenteze informaţia, care nu era atribuită niciunei surse.

Ulterior difuzării acestor ştiri, Theresa May a anunţat printr-un purtător de cuvânt că a convocat pentru joi o şedinţă neprogramată a cabinetului său, pentru a-i pune la curent pe cei mai importanţi miniştri cu evenimentele în succesiune rapidă de săptămâna aceasta.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.