Chişinău
12C
Cer în general noros
Umiditate: 82%
Vânt: 13km/h North
Presiunea: 1019

Cinci răniți în Londra // Un individ a intrat cu mașina într-un grup de pietoni

sursa foto: thesun.co.uk

Cel puţin cinci persoane au fost rănite după ce un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni, sâmbătă dimineaţă, în oraşul Londra, autorităţile britanice suspectând că incidentul s-a produs după o altercaţie.

Incidentul rutier a avut loc sâmbătă în jurul orei locale 3.00, la intersecţia străzilor Stockwell / Sidney, în sud-vestul Londrei, informează publicaţiile The Guardian şi Evening Standard, citate de Mediafax.

Un individ a lovit aparent intenţionat un grup de pietoni cu un vehicul marca Volkswagen Golf. Şoferul şi pasagerii au fugit după agresiune, fiind căutaţi activ de autorităţi.

Poliţia metropolitană londoneză a comunicat că cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani au fost răniţi în incident. Niciuna dintre victime nu prezintă risc vital.

Anchetatorii cred că incidentul a avut loc după o altercaţie între persoanele din vehicul şi pietoni care se aflau pe strada Stockwell. Nu este vorba de un incident terorist, nici de un atac comis de vreun militant extremist. Până în acest moment, nu a fost arestat niciun suspect. 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.