Chişinău
25C
Cer parţial noros
Umiditate: 61%
Vânt: 15km/h NNW
Presiunea: 1002

FOTO/VIDEO // Coliziune între un tren și un autocar în Rusia: 16 morți

Cel puțin 16 persoane și-au pierdut viața în noaptea de joi spre vineri în coliziunea dintre un tren și un autocar la o trecere la nivel cu calea ferată. Accidentul a avut loc în regiunea Vladimir, la est de Moscova.

Între cele 16 persoane decedate, toți pasageri ai autocarului, se numără și un copil. Ceilalți pasageri, între care mai mulți minori, au fost spitalizați.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 03:30 (00:30 GMT) în dreptul localității Pokrov, la circa 110 km est de Moscova. Potrivit biroului regional al Ministerului de Interne, autocarul a făcut pană la traversarea căii ferate, în care se angajase deși lumina roșie îi interzicea acest lucru.

Pasagerii autocarului povestesc că au ieșit afară pentru a împinge vehiculul, însă nu au mai reușit.

Nimeni din tren nu a avut de suferit, a menționat Ministerul de Interne, care a publicat și imagini cu carcasa autocarului distrus lângă șinele de tren.

Trenul mergea de la Sankt Petersburg (nord-vest) la Nijni Novgorod (centru), au precizat Căile ferate.

Cel puțin 37 de persoane aflate în autocarul înmatriculat în Kazahstan au fost rănite în accident, a menționat Ministerul rus pentru Situații de urgență.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe kazah a indicat pe Facebook că în vehicul se aflau 55 de cetățeni uzbeci și că cei doi șoferi, dintre care unul a fost ucis, aveau cetățenie kazahă, citează Agerpres.

Фото: © РИА
 
Фото: © РИА
 
Фото: © РИА
 
Фото: © РИА
 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.