Chişinău
8C
Cer acoperit
Umiditate: 62%
Vânt: 11km/h NW
Presiunea: 1019

Cum l-au dezvirginat Filat cu Șor pe liderul opoziției!

sursa foto: captură youtube.com

După ce Ilan Șor i-a arătat din deget Maiei Sandu aducându-i aminte anumite detalii picante despre care "știe el ea și încă cineva", apărătrolii Maiei au sărit ca arși fluturând în față cu stenograma de la guvern. Stenograma desecretizată în care Maia se opunea cică votului pentru recapitalizarea băncilor. 

Din păcate pentru susținătorii Maiei, aceștia nu văd esențialul și anume faptul că până la urmă, chiar dacă s-a opus verbal, a ridicat mânuța și a aprobat personal furtul. Cu alte cuvinte, declarațiile lui Șor potrivit cărora preț de un ceas și jumătate cineva o convingea pe Maia să voteze, sunt absolut adevărate, or chiar dacă și-a arătat dezacordul, aceasta a votat până la urmă. 

Vă este cunoscut momentul în care nu ești de acord cu ceva, toată firea ta de om corect îți spune că nu e bine ceea ce faci și chiar vociferezi asta, ca să te disculpi în fața celorlalți, dar, până la urmă o faci. Pentru că așa te-a rugat cineva. Spre exemplu șeful. Uite cam asta s-a întâmplat și în acea zi la guvern. Decizia Maiei era luată, doar că trebuia să-și mai ridice din valoare, sau, vorba de la Ciocana, să se fărâme ca virgina, înainte să accepte. Prostirea care demonstrează că a fost virgină dar nu mai este o găsiți fix în stenograma cu care flutură ea (vedeți mai jos). Pata e pe pagina 14: "S-a votat unanim". Nu mai contează cât și cum s-a "fărâmat" în celelalte 13 pagini. Mai ales că fusese convinsă înainte de ședință. Timp de o oră și jumătate. La o întânire despre care știe ea, Șor și încă un om. 

Ilane, care ești Șor, dacă tot i-ai dat foc, fericește-ne până la capăt. Ai cu ce. Sunt sigur de asta! Și da, după asta mergi acolo unde ți-i locul. Lângă Filat, bănuiesc. 

P.S. DRAGI APĂRĂTROLLI repet - pagina 14! Restul e beletristică. 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.