Chişinău
7C
Cer senin
Umiditate: 57%
Vânt: 6km/h SE
Presiunea: 1011

Năstase pierde dramatic din popularitate. Oamenii nu mai vor să-l vadă

sursa foto:
Dacă tot se face zarvă mare cu alegerile în Chișinău, candidatul unic ș.a.m.d., dă zic să intru pe cea mai veridică și citită sursă din Moldova să mă informez. Și iată surpriză, Candidatul Unic Andrei Năstase nu prezintă interes nici măcar pentru cititorii Jurnal.md, ca să nu zic cititorii ”lui” =)
 
 

 

Ei mă rog, totuși este Președintele Republicii Belarus, dânsul rar vine, normal că prezintă un interes sporit pentru cetățeni.

Și dacă în cazul cu Lukașenko parcă e mai clar, atunci faptul că primarul general interimar Silvia Radu este mai interesantă pentru cititorii jurnalului m-a mirat. Asta cu toate că la jurnal.md se fac doar articole negative despre dânsa. Evident, lumea are priză la chestii negative și doresc să le știe, că altfel nu mai ai despre ce vorbi, dar ncii chiar de zece ori mai multe accesări.

Și nici Maia Sandu nu se duce prea departe, cu toate că are dublu cât Năstase.  Vă dați seama, cât de citit este jurnal.md dacă 2 politicieni pe care-i promovează intensiv abia ating cifra mizerabila de 250-500 accesări?

Mai pe scurt, habar n-am la ce le mai plătesc Țopii=)

Pace.

DANIEL HACINA

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.