TODAY.MD solidari cu Realitatea.MD!

Redacția Today.MD se solidarizează cu echipa Realitatea.MD, care boicotează ministra Ala Nemerenco.

Realitatea.MD:

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco iese tot mai rar în conferințe de presă, iar la evenimentele publice la care participă se face rapid nevăzută. Nu vrea să răspundă la întrebările jurnaliștilor! De acest lucru s-au convins astăzi mai multe instituții media de la noi care, într-un final, au anunțat că intenționează să boicoteze mediatizarea subiectului privind accesul populației la medicamente, eveniment la care Nemerenco a chemat jurnaliștii la sediul instituției.

Prin urmare, și Realitatea.md anunță că, din cauza comportamentului Alei Nemerenco care ignoră solicitările jurnaliștilor, boicotează mediatizarea subiectului legat de medicamentele compensate, deși este unul sensibil pentru populația Republicii Moldova.

Nemerenco a insistat de nenumărate ori să fie întrebată doar despre tema conferinței de presă, iar alte întrebări să nu-i fie acordate.

„Aceasta este o conferință de presă care este accentuată pe subiectul medicamentelor și celor realizate de către noi. Nu este o conferință de presă despre toate. Dacă nu mai aveți întrebări la subiectul anunțat, vă doresc o zi bună… Îmi pare rău că nu aveți întrebări la medicamente, la prețuri. Eu nu refuz să vă răspund la întrebări, dar am muncit mult, două luni, ca oamenii să aibă acces la medicamente și dumneavoastră nu aveți nici o întrebare la acest subiect”, a mai precizat Nemerenco, în cadrul unei conferințe de presă transmisă în direct pe RLIVE.MD și RLIVE TV.