Primarul general, despre evenimentele dedicate zilei de 1 Iunie, amânate din cauza ploilor

Veselie în capitală. Chiar dacă pe 1 iunie au fost ploi, sărbătoarea copiilor a fost marcată altfel în acest weekend. În toate sectoarele capitalei micuții au putut să se simtă deosebiți. 

„Avem copii talentați, ghidați de extraordinarii noștri profesori. Avem șansa de a construi un oraș dezvoltat cultural. Mă bucur că am reușit să creăm o atmosferă frumoasă pentru toți micuții, iar zâmbetele lor ne determină să organizăm mult mai multe evenimente de acest fel.

Mulțumesc organizatorilor, participanților, dar și tuturor celor care s-au distrat”, a punctat primarul. 

Muzică, dans, expoziție de lucrări plastice cu genericul „Copilărie”, de toate acestea s-au bucurat copiii care au mers în Scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire”.

Cei mici au avut ocazia să participe şi la mai multe ateliere unde au modelat figurine din plastilină și lut polimeric. La eveniment au participat şi copiii de la Centrul de activitate extrașcolară” Curcubeul”, Școala de Arte „Alexei Stârcea”, Liceul teoretic „M. Lomonosov” şi Studioul „Picături muzicale”.

„În Scuarul Arborelui Solar din bd. Mircea cel Bătrân, copiii veniţi împreună cu părinţii au avut parte de un program distractiv cu genericul: „În grădina copilăriei”, prezentat de Centrul de Creație „Ghiocel”. Pe parcursul sărbătorii copiii au fost distrați de către clovnii Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”. Astfel, capitala s-a transformat în orașul copilăriiei”, a conchis primarul.