Încăperi întoarse municipalității! Ceban: au fost acaparate anterior prin tot felul de scheme frauduloase

1 730 metri pătrați, amplasați în patru etaje într-o clădire chiar în centrul orașului au fost întorși municipalității. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, este vorba de o clădire de pe strada Armenească 45-a, spațiu ce a fost acaparat anterior prin tot felul de scheme frauduloase.

„Juriștii primăriei în comun cu executorul judecătoresc au întreprins toate acțiunile legale în vederea întoarcerii acestor încăperi de care municipalitatea a fost deposedată ilegal. Astfel, în urma acțiunilor întreprinse, din încăperile menționate au fost evacuate persoanele care ocupau abuziv spațiile respective fără a achita în bugetul municipal niciun leu.

Astfel, în urma acțiunilor întreprinse, primăria va putea valorifica drepturile sale în calitate de proprietar al încăperilor menționate. Mulțumesc echipei și desigur vom continua să întoarcem orașului ceea ce este a orașului”, a punctat edilul.

În ultima perioadă au fost reîntoarse în posesia municipalității mai multe terenuri și încăperi care fusese anterior înstrăinate prin diverse scheme.