Ceban, despre nemulțumirile cu privire la forma de prestare a Serviciului de alimentare: Prânzurile ajung reci

În contextul nemulțumirilor, parvenite în rezultatul revenirii la forma de prestare a Serviciului de alimentare prin acordarea prânzurilor, primarul general Ion Ceban a venit cu o reacție în acest sens. Edilul spune că la intenția sa, anul trecut în perioada situației excepționale, pentru a evita situația de aglomerație, a fost mutată zona în pachete care au fost duse la domiciliu, de către asistenții sociali.

„Acum au fost făcute licitațiile noi, care nu prea ne permite să mergem pe pachete. Dar sunt și oameni care spun că vor prânzul cald, dar nu vor ca prânzul să fie în pachet.

I-am deprins în pachet, ieri am avut o situație, vine toată lumea la o oră anumită. Ce să facem ca aceste rânduri să fie dispersate. Astăzi am anunțat că aceste prânzuri pot fi primite de la ora 10:00. Analizăm 2-3 zile și vedem, dacă nu putem dispersa oamenii, cel mai probabil vor interveni să facem niște amendamente și să revenim la pachete. Astfel, nu vom pune în pericol viața celor care vin după prânz. Pe de o parte vrem să dăm un serviciu bun pentru toți, pe de altă parte ne ciocnim de ceea ce este”, a declarat acesta.

Ceban a mai spus că se mai încercă cu asistența la domiciliu, dar până se ajunge, prânzul nu este cald.