În perioada 1 – 31 martie va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Creangă

În perioada 1 – 31 martie va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul str. V. Belinski – str. E. Coca cu excepția transportului public, direcția spre str. Alba-Iulia. Potrivit primarului general Ion Ceban, acest lucru are loc în contextul lucrărilor de reparație a străzii.

Știu cât de mult oamenii așteaptă reparația acestei străzi, rog înțelegere pentru incomoditățile create. Rog, conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă”, a declarat acesta.

Până în prezent s-a lucrat la prima etapă a reabilitării străzii și anume la schimbarea rețelelor de apeduct. La acea etapă nu a fost nevoie de sistări de trafic.

Ceban spune că de luni demarează a doua etapă și anume pozarea rețelelor de canalizare. Lucrul va fi realizat pe trei etape, pentru a nu paraliza traficul pe toată strada, iar transportul va fi redirecționat. După executarea acestor lucrări, va începe propriu zis asfaltarea străzii, a treia etapă.

Toate detaliile despre circulația din acea zonă le puteți găsi pe site-ul primăriei, chisinau.md.