Ion Ceban dezvăluie unde ajung banii din impozite: 60 000 de lei – la Nata Albot pentru „o așa zisă promovare” și 26 000 lunar pentru consilierii din CMC

Un consilier municipal primește câte 26 de mii de lei pe lună, scrie primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. Mai mult, Ceban spune că Nata Albot a primit 60 de mii de lei pentru promovarea Platformei „Educație Online”.

„Am o întrebare, credeți ca un consilier municipal poate ridica 26.000 de lei pe luna fără efort, doar fiind prezent la 1-2 ședințe , iar Nata Albot să încaseze un onorariu de 60.000 lei din bugetul municipal pentru o așa numita promovare a Educație Online? Ce ziceți?

Ceban spune că foarte mulți bani se cheltuie pentru cei care nu fac nimic.

Eu insist să întreb care dintre consilierii din CMC strânge câte 10.000 lei pentru nimic +7.500 de lei pentru nimic. Plus 3.300 de lei pentru o ședință CMC de palavragit la microfon. Si asta câte 2-5 ori pe luna. Deci pe luna minimum 26.000 mii fără ca sa faci ceva. Cine găsește răspunsul facem din contul persoanei aranjamentul în ograda. Termen – 10 zile”, a punctat edilul.

Amintim că în această dimineață, primarul general Ion Ceban a venit cu o replică la cele spune de vlogerul Andrei Bolocan, după ce acesta a venit cu mai multe acuzații la adresa edilului și familiei lui.